WIN: 1 van de 2 arrangementen floaten

Floaten
Deze actie is GESLOTEN

Floaten is een bijzondere en effectieve manier van ontspannen. Je drijft, zoals in de dode zee, gewichtloos op een laag zeer zout en verwarmd water. Het water is voorzien van het speciale Epsom Zout. Je float in een cabine waarin je in controle bent over je omgeving. Wanneer je muziek en licht in de cabine uitschakelt, worden je zintuigen ontlast. De cabine kan doormiddel van een klep afgesloten worden. Wanneer je dit niet prettig vindt, kun je er voor kiezen om de klep open te laten.

Dankzij de afwezigheid van externe prikkels in de floatcabine hebben het lichaam en geest de ruimte krijgen om te herstellen. Uit onderzoek blijkt dat floaten veel positieve effecten heeft.
Door de rust, warmte en het ontbreken van zwaartekracht voelt het als je zweeft. Allen dit al is een weldaad als je zwanger bent. www.koanfloat.nl

Speciale actie voor zwangeren (tot 31 juli 2018): 

Een uur floaten (normale prijs € 38,50) + het boek Positief over bevallen (normale prijs € 19,90) voor slechts € 47,50
Reserveer telefonisch bij Koan Float onder vermelding van ‘Positief over bevallen’. 
Dat kan dagelijks tussen 09.30 en 22.30 uur via 020-5550333. 

Wij van Yoga International mogen 2 arrangementen weggeven! Wil jij kans maken op 1 van de 2 arrangementen? Doe dan snel mee met de winactie.

Hoe meedoen?

Vul voor 2 juli 2018 het actieformulier in bij onze partner yoga-international en laat ons weten met wie jij dit wilt winnen! Vermeld daarbij duidelijk weten aan welke win actie je mee doet..  Ook vragen we om je volledige naam, telefoonnummer en adresgegevens. Je kunt maximaal 1x aan één van de acties meedoen. Je mag je prijs binnen drie maanden inwisselen.