Gratis naar de topvoorstelling Extremalism?

Extremalism Dans Magazine
Deze actie is GESLOTEN

Extremalism Dans Magazine

Dans Magazine geeft 25 kaarten weg (t.w.v. € 30,-, 1 kaart p.p.) voor de unieke dansvoorstelling Extremalism van twee internationale dansgezelschappen: Ballet National de Marseille en ICKamsterdam. De voorstelling vindt plaats op zondag 6 maart 2016 om 16.00 uur in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Wat moet je doen?

Vul het wedstrijdformulier in vóór woensdag 2 maart 16.00 uur. Vermeld bij ''Ik doe mee aan de wedstrijd'' duidelijk 'Extremalism'. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden! Winnaars worden donderdag 3 maart gebeld. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Extreem en minimaal

De dansers uit Marseille en Amsterdam bezegelen in Extremalism de twintigjarige samenwerking van de choreografen Emio Greco en Pieter C. Scholten. Deze grootschalige dansvoorstelling vierde zijn dubbelpremière in Nederland en in Frankrijk, in het Holland Festival en als openingsvoorstelling van Montpellier Danse.

Wat is de reactie van de mens op de crisis van vandaag? Wat doet een lichaam in een extreme situatie? Extremalism toont de kracht van de kwetsbaarheid, legt verbindingen tussen onszelf en de ander en onderzoekt de mogelijkheid van nieuwe vormen. Blikvanger in de voorstelling is de lichtsculptuur Chain Reaction van beeldend kunstenaar Henk Stallinga, een ronde installatie die als een wereldbol om zichzelf heen draait.

Meer informatie vind je op de website van Theater de Meervaart.

Benieuwd naar de voorstelling?

Bekijk hier alvast de trailer: