Gratis naar dansopera 'Light' van LeineRoebana!

Deze actie is GESLOTEN

Wil jij naar de feestelijke première van de dansopera Light van het gezelschap LeineRoebana? We mogen 25 kaarten (€ 32,90, 1 kaart p.p.) verloten voor de feestelijke première op vrijdagavond 20 mei, om 20:15 u. in het Chassé Theater te Breda!

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór donderdag 5 mei 2016. Vermeld hierbij duidelijk Light. Winnaars ontvangen per e-mail bericht van het Chassé Theater. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Waarom wil je deze voorstelling niet missen?

LeineRoebana en het Chassé Theater vieren hun gezamenlijke jubilea met de grootschalige en unieke multidisciplinaire dansopera Light, waarin ’s werelds beste musici, zangers en dansers samenkomen. In Light, geïnspireerd door de Javaanse traditie van Opera Jawa en getransformeerd door de eigenzinnige hedendaagse benadering van LeineRoebana zingen dansers en dansen zangers. Wij zien hoe zij botsen, elkaar inspireren en uitdagen, samenkomen en elkaar besmetten. Nog nooit was de Indonesische cultuur op zo’n verrassende en tegelijk harmonische manier gecombineerd met de Westerse. LeineRoebana staat bekend om hun ongebruikelijke combinaties van dans en livemuziek, hun unieke bewegingsidioom en hun topdansers. LeineRoebana werd bekroond in binnen- en buitenland.