Gratis naar Dance Academy: The Movie + DVD Dance Off

Dance Academy: The Movie
Deze actie is GESLOTEN

Dance Academy: The Movie​ is een vervolg de populaire, gelijknamige Australische TV-serie. Veel van de personages en bijbehorende acteurs keren terug. Dans Magazine mag 3 x 2 bioscoopkaarten weggegeven voor Dance Academy: The Movie​. En dat is nog niet alles!  Je ontvangt ook 1 DVD van de dansfilm Dance Off.

Tara Webster deed niets liever dan dansen. Ze brak echter haar rug tijdens een auditie en werkt nu als serveerster. Ze wordt echter overgehaald door haar oude dansgezelschap om weer te gaan dansen. Dance Academy: The Movie​ is voor het eerst op 7 september in de bioscopen te zien.

In Dance Off nemen Brandon en zijn vriendin Jasmine, die rivaliserende dansstudio's representeren, het tegen elkaar op in een danswedstrijd met een hoofdprijs van $25.000.

Winnen?

Wil jij 2 gratis bioscoopkaarten voor Dance Academy: The Movie​ en een DVD van Dance Off? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 4 september worden de winnaars gekozen en per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Foto: Just4Kids​