Dans Magazine geeft 25 vrijkaarten weg

Plateau Effect Dans Magazine
Deze actie is GESLOTEN

Plateau Effect Dans MagazineDans Magazine geeft 25 kaarten weg (t.w.v. € 32,90, 1 kaart p.p.) voor de internationaal bejubelde voorstelling Plateau Effect van de jonge Zweeds-Nederlandse choreograaf Jefta van Dinther in samenwerking met het Cullberg Ballet. De voorstelling vindt plaats op donderdag 7 april 2016 om 20.15 uur in het Chassé Theater in Breda.

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór vrijdag 25 maart 13:00 u. Vermeld hierbij duidelijk 'Plateau Effect'. Winnaars ontvangen per e-mail bericht van het Chassé Theater. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wonderkind

Hij is het wonderkind van de Europese dansscene. Pijlsnel de hoogte in geschoten, triomfeert hij plotseling op het ene na het andere festival. Stond hij twee jaar geleden nog tussen de nieuwe aanwas in onze kleine zaal, tegenwoordig is Jefta van Dinther huischoreograaf van het prestigieuze Zweedse Cullberg Ballet, waarvoor hij het monumentale groepsstuk Plateau Effect creëerde.

Confrontatie met de elementen

In Plateau Effect bedwelmt Jefta van Dinther de toeschouwer met een bont palet aan dans, licht en geluid. Het podium van de middenzaal wordt een exceptionele psychedelische ruimte, waarbinnen onze verhouding tot het hier en nu meedogenloos op losse schroeven wordt gezet. In deze internationaal bejubelde voorstelling gaan negen dansers gezamenlijk de confrontatie aan met de elementen. Het kolkende water en de razende wind krijgen vorm in een groot, bewegend doek dat de hele toneelruimte vult. Touwen, kabels en plateaus vullen de ruimte verder in. Gedreven door de dwingende cadans van de muziek nemen de dansers nu eens het voortouw en worden zij dan weer gedirigeerd door de materialen.

Meer informatie vind je op de website van het Chassé Theater.

Benieuwd naar de voorstelling?

Bekijk hier alvast de trailer: