5x2 vrijkaarten voor een duistere 'Swan Lake'

Deze actie is GESLOTEN

Na de succesvoorstelling ‘Horror’ maakt theatermaker Jakop Ahlbom, met dansgezelschap ICKamsterdam van Emio Greco en Pieter C. Scholten de dansvoorstelling Swan Lake, een moderne vertaling van Het Zwanenmeer. Dans Magazine geeft voor deze duistere interpretatie van het iconische sprookje 5x2 vrijkaarten weg!

Met acht dansers, een live band, dierenkoppen en messenwerpers, zet Jakop Ahlbom het wereldberoemde sprookje geheel naar zijn eigen hand. In Swan Lake ontdekken de personages hun obscure kanten, manipulatieve gedrag, jaloezie en wraakzucht en dat liefde niet alles overwint.

Alamo Race Track zet de oorspronkelijke muziek van Tsjaikovski om in hun eigen, kenmerkende stijl met invloeden van indie, folk en pop. Ook componeert de band voor de voorstelling nieuw werk en staan ze elke avond live op het podium.

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór maandag 20 juni 2016. Vermeld hierbij duidelijk je welke speeldag je wenst te bezoeken. Belangrijk: de première is van deze winactie uitgesloten. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.                                             

Dinsdag 21 t/m donderdag 30 juni te zien in De Meervaart, Amsterdam
Tickets en info: www.meervaart.nl