5x2 vrijkaarten voor 100% Selfmade

100% Selfmade
Deze actie is GESLOTEN

100% Selfmade gaat over het opgeven van je stoerheid en je comfortzone en het volgen van je hart.  Daarvoor werkt DOX en Maas theater en dans met een team van jonge makers en dansers: stoere gasten, van oorsprong breakers. En wij geven 5x2 vrijkaarten weg op: zaterdag 16 december om 20:15 uur in het Maaspodium, Rotterdam.

Acht jonge mannen, verliefd op dansen en allemaal eigenwijze laatbloeiers, jagen hun droom na: een leven als danskunstenaar. De ambities zijn hoog, maar lukt het hen ook om tot iets te komen? We zijn getuigen van het proces. 100% Selfmade laat zien dat twijfelen een onverwachte bron van inspiratie kan zijn. Een voorstelling over groeps-struggles, durven falen en nietsontziende liefde voor dans. Met spectaculaire trucs, strakke groepsformaties, veel verschillende dansstijlen en een vette laag humor.

Winnen? 

Wil jij gratis naar 100% Selfmade? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 1 december worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Fotocredit: KAMERICH & BUDWILOWITZ