4 x boek ‘Ze noemden mij een duivelskind'

Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine verloot 4 examplaren van het boek Ze noemden mij een duivelskind geschreven door Michaela DePrince. Een inspirerend levensverhaal over moed, doorzettingsvermogen en het najagen van dromen.

Michaela DePrince werd in 1995 geboren in het door een bloedige burgeroorlog geteisterde Sierra Leone. Als haar vader door rebellen wordt vermoord en haar moeder aan ondervoeding sterft, wordt Michaela in een weeshuis geplaatst. De witte vlekken op haar huid leveren haar de titel 'duivelskind' op en ze wordt verwaarloosd en mishandeld. Als Michaela min of meer per toeval door een Amerikaans echtpaar wordt geadopteerd, heeft ze maar één wens: balletles. Michaela blijkt een natuurtalent en vecht zich in de harde en door vooroordelen gekenmerkte wereld van ballet een weg naar de top.
Ze noemden me een duivelskind vertelt op indrukwekkende wijze hoe Michaela DePrince uitgroeit van oorlogswees tot ballerina.

Winnen?

Vul ons wedstrijdformulier in vóór donderdag 12 januari 2017. Vermeld hierbij duidelijk dat je het boek Ze noemden mij een duivelskind wilt winnen. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.