3x2 vrijkaarten voor documentaire 'Ultimo Tango'

Foto: Gabriela Malerba
Deze actie is GESLOTEN

 Gabriela MalerbaMaak kans op 2 vrijkaarten voor de première van de documentaire Ultimo Tango op zondag 21 augustus tijdens Festival Latino Americano Rotterdam, het enige festival in Nederland waar Latijns-Amerikaanse cinema en concerten elkaar ontmoeten.

De documentaire Ultimo Tango trakteert ons op het heftige liefdesverhaal van de twee meest bekende tangodansers van de geschiedenis: María Nieves Rego (81) en Juan Carlos Copes (84). Zo'n 65 jaar geleden leerden ze elkaar kennen om 50 jaar lang samen te dansen, zeker niet altijd vol liefde. Een groep jonge tangodansers zet hun verhaal om in nieuwe choreografieën, die je samen met de interviews en archiefbeelden meenemen in hun levensverhaal en niet te vergeten de passionele tangosfeer zelf.

Festival Latino Americano Rotterdam

Ultimo Tango is te zien op 21 augustus tijdens Festival Latino Americano Rotterdam dat plaatsvindt van 17 t/m 21 augustus in LantarenVenster Rotterdam. Het festival presenteert ruim dertig van de beste en meest opmerkelijke Latijns-Amerikaanse speelfilms en documentaires van de afgelopen twee jaar. Daarnaast zijn er elke avond talkshows, ontmoetingen met filmmakers en concerten.

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór vrijdag 12 augustus 2016. Vermeld hierbij duidelijk dat je vrijkaarten wilt winnen voor Ultimo Tango. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Foto: Gabriela Malerba