3 x 2 kaarten voor bioscoopfilm Dancer

Deze actie is GESLOTEN

De befaamde balletdanser Sergei Polunin staat binnenkort weer in de spotlights. Ditmaal in de biografische documentaire Dancer, in Nederland te zien vanaf 16 maart. Dans Magazine verloot 3 x 2 toegangskaarten voor Dancer in een bioscoop naar keuze.

Gezegend met een onwaarschijnlijke hoeveelheid lichaamskracht en elegantie bestormde Sergei Polunin op zeer jonge leeftijd de professionele balletwereld. Hij maakte grote indruk en werd de jongste eerste solist die het Royal Ballet ooit had gehad. Toen hij 25 jaar was werd het succes hem echter teveel. Zijn beroemdheid maakte hem zelfdestructief en zijn talent zag hij steeds meer als een zware last dan een gave. Deze documentaire biedt een unieke kijk in het leven van een complexe jongeman, die eigenhandig een online hit van ballet wist te maken. Hij heeft ballet zoals we het kennen volledig weten te veranderen en naar een ander niveau getild. Maar tegen welke prijs? Is het mogelijk je ooit nog vrij te voelen als je het meest waardevolle bezit van de balletwereld bent?

Winnen?

Vul ons wedstrijdformulier in vóór 6 maart 2017. Vermeld duidelijk dat je 2 bioscoopkaarten wil winnen voor Dancer. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.