2x2 vrijkaarten voor Ballet Bubbels van Junior Company

2x2 vrijkaarten voor Ballet Bubbels van Junior Company
Deze actie is GESLOTEN

2x2 vrijkaarten voor Ballet Bubbels van Junior CompanyIn ‘Ballet Bubbles’ schitteren de sterren van de toekomst. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari komen de twaalf internationale talenten van de Junior Company van Het Nationale Ballet naar Theater de Meervaart. En Dans Magazine mag voor iedere dag twee vrijkaarten weggeven!

Op het programma staan fragmenten uit de grote romantische klassiekers, werk van de legendarische huischoreografen van het gezelschap en maar liefst twee wereldpremières.

De eerste is van de meesterhand van artistiek coördinator Ernst Meisner, de tweede van de zeer getalenteerde, 17-jarige Charlotte Edmund, choreograaf-in-opleiding van The Royal Ballet in Londen. Speciaal voor de tournee gemaakte videoclips verbinden de diverse choreografieën en laten zien hoe de wondere wereld van het ballet er van dichtbij uitziet. De overige choreografieën zijn van David Dawson, Eric Gauthier, Hans van Manen, Krzysztof Pastor en Arthur Saint-Léon.

Winnen?

Kans maken op twee vrijkaarten? Vul ons wedstrijdformulier in vóór 1 februari. Maak daarbij je voorkeur tussen 13 of 14 februari kenbaar. Winnaars krijgen bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

“Een bijzonder aantrekkelijke avond voor alle leeftijden” – De Telegraaf over de vorige tournee van de Junior Company.