2 x 2 vrijkaarten voor Moving Futures Festival 2017

Moving Futures Festival 2017
Deze actie is GELOTEN

Dans Magazine verloot 2 x 2 vrijkaarten voor een triple bill van prijswinnend talent inclusief een workshop naar keuze. Dit vindt plaats op het Moving Futures Festival 2017 op zondag 5 februari bij Dansmakers Podium in Amsterdam.

Een absurde blik op onze wereld 

Achter de wereld van selfies, advertenties en videoclips komt de kwetsbare mens om de hoek kijken. Igor Vrebac worstelt zich langs stereotypes in zijn regie debuut Macho Macho waarin hij de mannelijke schoonheid op  de proef stelt. Wanneer mag een man zijn kwetsbare kant laten zien? (Dioraphte ‘Best of Amsterdam Fringe’ award 2016). Lana Čoporda balanceert op het randje van acceptatie en verzet in ZOOM - Hestia and Sheela na gig. Aan de hand van haar eigen lichaam en met visuele projecties onderzoekt ze de kloof tussen de wereld van advertenties en videoclips en de meer intieme ervaring van sensualiteit en seksualiteit. De traditionele vrouw maakt in Geisha’s Miracle van Jija Sohn (winnaar Moving Forward 2016) op subtiele wijze een ingrijpende transformatie door. Na elke voorstelling krijgen makers en bezoekers Instant Body Feedback door Junadry Leocaria. 

Naar aanleiding van de voorstelling geven Jija Sohn en Lana Čoporda een workshop op zaterdag 4 februari (Jija) en zondag 5 februari (Lana) (€ 1,- in combinatie met een toegangskaart voor een avondprogramma).

Winnen?

Vul ons wedstrijdformulier in vóór 26 januari 2017. Vermeld duidelijk dat je 2 vrijkaarten wil winnen voor het avondprogramma van Moving Futures in Amsterdam en naar welke workshop je interesse uitgaat. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.