2 vrijkaarten voor de allerlaatste 'Silent Songs'

Deze actie is GESLOTEN

Op 23 december heb je de laatste kans om de meeslepende dansvoorstelling Silent Songs te zien van het Internationaal Danstheater (ID) in samenwerking met het DoelenEnsemble. En Dans Magazine mag twee vrijkaarten weggeven voor de allerlaatste in Schouwburg Amstelveen.

Silent Songs van het Internationaal Danstheater

Het ID heeft de handen ineen geslagen met het DoelenEnsemble voor het betoverende Silent Songs, waarin het gelijknamige werk van de Oekraïense componist Valentin Silvestrov (1937) en het pianostuk Natalon van Simeon ten Holt centraal staan.
Choreograaf Neel Verdoorn maakte speciaal voor haar dansers een drietal duetten en liet zich daarbij leiden door de melancholie van de muziekstukken en de persoonlijkheden van de twee dansers.
Verdoorn haalde naast de prachtige muziek ook inspiratie uit de film Brief Encounters van regisseur David Lean, waarin een man en een vrouw korte ontmoetingen hebben. De muziek die Lean gebruikte was het 4de pianoconcerto van Rachmaninoff.

In de woorden van Dans Magazine

“Een meeslepende combinatie van zang, dans & piano” “De bariton (Wiebe-Pier Cnossen) was door zijn vaak melancholische zang een aanvulling op de dans, net als de dans een aanvulling was op zijn zang. Een prachtige combinatie van beiden. Hierdoor werd het een meeslepend, romantisch en soms hartstochtelijk geheel.” “Een aanrader dus! … Dit moet je zien, horen, voelen.”

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór woensdag 21 december 2016. Vermeld hierbij duidelijk dat je 2 vrijkaarten wilt winnen voor Silent Songs. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Voor meer dansvoorstellingen van het Internationaal Danstheater, zie: www.intdanstheater.nl/agenda