Home » Reportage
Spullen die je nodig hebt bij het dansen

Dit heb je zeker nodig tijdens het dansen

Danslessen en repetities komen weer op gang. Tijd dus om goed voorbereid op weg te gaan naar je dansschool. Dansschoenen: check. Danskleding: check. Dan ben je klaar toch? Of toch niet! Deze 5 spullen moet je zeker meenemen naar je lange dansles of repetitie.


Bidon

Een plastic bekertje pakken elke les is niet goed voor het milieu én niet coronaproef. Neem je eigen bidon mee! Niet alleen kan je hem hergebruiken, je doet er ook langer mee voordat hij bijgevuld moet worden. Je hebt geen lange onderbrekingen nodig voordat je weer de dansvloer op kan en gaat knallen! 

Telefoonhoesje

Een stevig telefoonhoesje is ook een must! Je moet er toch niet aan denken dat je mobieltje op de kleedkamervloer kapot valt? Als je eindelijk weer met je mededansers mag bewegen, kan je enthousiasme al snel groot worden. Even een dansje in de kleedkamer, maar je mobiel zat nog in je zak. Tja, dat is zonde! Investeer dus in een goed telefoonhoesje, zoals een iPhone 11 Pro case

Powerbank

Wanneer je les of repetitie de hele middag duurt, kan je mobiel (met een splinternieuw telefoonhoesje) zomaar eens uitvallen. Je denkt er natuurlijk niet altijd aan om je telefoon op te laden en niet elke dansstudio heeft een stopcontact op een handige plek. Neem dan je eigen powerbank mee! Ze nemen weinig plek in in je danstas, maar je hebt er uren plezier van. 

Speaker

Toch dat dansje doen in de kleedkamer? Of nog even door repeteren met een klein groepje? Dan heb je een speaker heel hard nodig! Bluetoothspeakers zijn tegenwoordig helemaal niet groot of zwaar, dus je kan hem makkelijk meenemen, voor het geval dat. 

Sleutelhanger

Hè, waar zijn die sleutels nou weer? Je had ze toch echt mee naar binnen genomen. Waar heb je ze nou neergelegd? Zoek een herkenbare sleutelhanger! Een balletschoentje of een kleine danser aan je sleutel zorgt ervoor dat je hem binnen de kortste keren herkent.