Dans Open Dag

ZATERDAG 7 APRIL - OPEN DAG PLATFORM C AMSTELVEEN

Ontdek wat jij kan bij Platform C

Platform C - met Muziek- en Dansschool Amstelveen, Volksuniversiteit Amstelland en Kunstuitleen Amstelveen onder één dak - zet tijdens de Open Dag op zaterdag 7 april 2018 voor iedereen haar deuren wijd open. Zingen, muziek spelen, dansen, acteren, een taal leren, kunst bekijken, creatief bezig zijn, het is allemaal leuk. Maar hoe weet jij waar jouw hart echt sneller van gaat kloppen? Kom dat ontdekken tijdens de gezamenlijke Open Dag.  

Er klinkt muziek door het hele gebouw en er zijn diverse activiteiten voor jong en oud; probeer een muziekinstrument uit op de tweede of derde verdieping, volg een ballet- of musicalworkshop in de Balletzaal of kom in de Zonnesteinzaal een korte lezing bijwonen over Engeland in de tijd van Shakespeare. Daar zijn ook optredens van de verschillende ensembles. Op de begane grond kun je meer informatie krijgen over het modeatelier en zelf aan de slag gaan. Voor informatie over de taalcursussen en het gehele creatieve aanbod zijn er docenten aanwezig op de derde verdieping. De tentoonstelling Alternative Facts is in de kunstuitleen te bekijken, met non-figuratieve schilderijen van Paul Dikker en sculpturen van Willem Harbers. En mis vooral ook de meet & greet niet met deze kunstenaars, onder leiding van Xander Karskens, artistiek directeur van Cobra Museum voor Moderne Kunst.

Iedereen is welkom op zaterdag 7 april van 14:00 tot 16:30 uur en het programma staat op platform-c.nu. Zo zijn alle ingrediënten voor een feestelijke, inspirerende dag aanwezig!