Young Talent Performance in Korzo theater

Tijdens de Young Talent Performance op dinsdag 25 en woensdag 26 november dansen leerlingen en HBO-studenten van de Dansvakopleiding van het Koninklijk Conservatorium repertoire van Nederlands Dans Theater in Korzo. Deze talenten zijn in de leeftijd van 14 tot 20 jaar. Nederlands Dans Theater, het Korzo theater en het Koninklijk Conservatorium slaan in dit project na een succesvolle editie in 2013 voor de tweede keer de handen ineen om zich sterk te maken voor talentontwikkeling. Een inspirerend traject waarin jonge dansers de kans krijgen in contact te komen met het veeleisende repertoire en de professionele werkwijze van Nederlands Dans Theater.

Sinds september 2014 werken deze dansstudenten samen met repetitoren en dansers van NDT om uiteindelijk tot een mooie voorstelling te komen. Zij krijgen de kans om hierbij stukken in te studeren van de gevestigde choreografen Sol León en Paul Lightfoot, Jiří Kylián, Johan Inger, Crystal Pite en Lukáš Timulak. Dit project is voor studenten een zeer waardevolle bijdrage aan hun ontwikkeling als danser en als professioneel podiumkunstenaar.

Bezoekers krijgen de kans om de toekomstige professionals nu al in een volledig professionele setting aan het werk te zien.

Het programma

  • Falling Angels (Jiři Kylián)
  • A Place Between (Lukáš Timulak)
  • Said and Done (Sol Léon & Paul Lightfoot)
  • The Second Person (Chrystal Pite)
  • Mellantid (Johan Inger)

Praktische informatie

Dinsdag 25 november - 20.30 uur (Première)
Woensdag 26 november - 20.30 uur

Kaarten: normaal € 10,- online / € 12,- aan de kassa / voor
studenten € 5,50 online / € 7,50 aan de kassa

Adres:
KORZO Theater
Prinsestraat 42, Den Haag

Voor meer informatie: Hanneke Faber, Communicatie & PR, h.faber@koncon.nl of 070-3151426 of ga naar www.korzo.nl.
 

Meer inspiratie