Workshops bij Holland Dance

Deze workshops kun je de komende tijd volgen bij Holland Dance.Bij Holland Dance zijn weer een reeks nieuwe workshops te volgen. Zo kun je een workshop volgen rondom de productie Puz/zle van Sidi Larbi Cherkaoui, een workshop van het gezelschap van Douglas Wright en een intensief Dance Bootcamp weekend bij Holland Dance.

Moderne dans rondom Puz/zle

Deze workshop wordt gegeven door de internationale choreograaf en docent Ben Fury, die deel uitmaakt van Puz/zle (lees hier de review). De voorstelling zelf straalt de danskunst met poëtische livemuziek uit, waarbij de grenzen tussen theater en dans vervagen. Er vinden twee workshops plaats op zondag 24 februari, één voor professionals en vakstudenten, en één voor amateurs en dansers van intermediate niveau.Kijk in onze dansagenda voor meer informatie.

Workshop Douglas Wright Dance Company

Douglas Wright is inmiddels een fenomeen als danser en choreograaf, afkomstig uit Nieuw Zeeland. Op 11 en 12 april keert hij terug naar Nederland in het Lucent Danstheater in Den Haag. Zijn gezelschap zal rondom de voorstelling rapt, waarin dans als motor van ons bestaan wordt uitgebeeld, een workshop geven voor amateurs en dansers van intermediate niveau.Er is nog weinig bekend over deze voorstelling. Houd hem in de gaten op de website van Holland Dance.

Dance Bootcamp

Om je dansvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, moet je veelal een intensief programma doorlopen. Het Dance Bootcamp weekend van Holland Dance biedt daarvoor een uitstekende uitkomst. Van 19 t/m 21 april diepgaande trainingen en feedback van gerenommeerde danscoaches. In het weekend verblijf je drie dagen lang in het Korzo Theater in Den Haag.Meer informatie vind je op de website van Holland Dance.

Beeld door Barry Goyette via Wikipedia