Workshop voor dansers die denken over carrièreswitch

Workshop voor dansers die denken over carrièreswitch Ex-danseres Lisa Ross-Marcus organiseert op eigen initiatief op 14 en 28 april de workshop ‘From Spotlight to Sunlight’. In de workshop kunnen professionele dansers onderzoeken wat het betekent om een carrièreovergang te maken.

Wat kun je verwachten?

Door middel van gestructureerde discussies, oefeningen, opdrachten en coachings ga je samen met je collega’s vraagstukken en thema’s onderzoeken die te maken hebben met de overgang van een danscarrière naar een nieuwe situatie. De workshop geeft je de kans om te reflecteren op gevoelens en emoties die verbonden zijn aan een carrièreovergang en leert je hiermee om te gaan. Ook ga je ontdekken hoe de kwaliteiten die je als danser ontwikkeld hebt van dienst kunnen zijn in een nieuwe carrière. Tenslotte begin je met het creëren van een persoonlijk actieplan. Ook voor dansers die nu nog niet stoppen met dansen kan het handig zijn om alvast na te denken over het vervolg van de danscarrière. Mocht het dan zover komen, dan ben je in staat effectieve en goede keuzes te maken. Kortom, iedere professionele danser die nieuwsgierig is naar de toekomstige mogelijkheden is welkom om deel te nemen aan de workshop.Het is voor de workshop van belang dat je beide dagen geheel aanwezig kunt zijn. Wanneer je je inschrijft vóór 29 maart ontvang je €45,- korting. Kijk op www.DancerLife.nl voor meer informatie en om je in te schrijven.

Lisa Ross-Marcus

Sinds 2009 houdt Lisa Ross-Marcus zich bezig met coaching met haar bedrijf In-Coaching. De uitnodiging om deze workshop voor dansers te organiseren heeft haar geïnspireerd om meer aandacht te geven aan de persoonlijke ontwikkeling van dansers. Ook de recent opgerichte website www.DancerLife.nl moet hieraan bijdragen.