Word reporter voor Club Movers ’n Shakers

Word reporter, recensent of social media expert voor Club Movers 'n Shakers.Van 25 januari t/m 9 februari presenteren jonge choreografen hun nieuwe voorstellingen tijdens het moderne dans festival: CaDance. Holland Dance heeft daar iets leuks voor de Club bij bedacht, waarbij je CaDance van heel dichtbij mee kunt maken. Word reporter, recensent of social media expert tijdens het festival!

Word reporter op het CaDance festival

Grijp nu je kans en werk tijdens het CaDance festival mee aan een reportage over choreografe Ann Van den Broek. Tijdens het festival volg je haar backstage. Je duikt in de wereld van het filmen en krijgt twee workshops van een mediaprofessional.

Word recensent op het CaDance Festival

Leer hoe je een echte goede recensie schrijft van niet zomaar iemand: Mirjam van der Linden, dansrecensent van de Volkskrant. Met het project van de schrijfcrew mag je twee voorstellingen gratis bezoeken om over beiden een recensie te schrijven die gepubliceerd wordt op holland-dance.com en denhaagdanst.nl. Op de eerste recensie krijg je ook nog eens persoonlijk advies van Van der Linden.

Word social media expert tijdens het CaDance Festival

Wil je weten hoe je Twitter en Facebook inzet als promotiemiddel? Sluit je dan aan bij het project van de promo crew. Je krijgt een workshop over social media en vervolgens ga je naar twee à drie voorstellingen waarover je verslag doet van wat je meemaakt, inclusief de gelegenheid om backstage te gaan om ook daar verslag van te doen.

Meedoen aan één van deze projecten kan door te mailen naar club@holland-dance.com