Photo by Drew Graham on Unsplash

Word een van de Aerowaves Twintig!

Het Aerowaves netwerk van dansmakers kiest elk jaar twintig veelbelovende choreografen die in opkomst zijn in Europa. Grijp je kans en meld je aan! Wie weet zit jij wel bij de selectie.

Aerowaves adverteert het werk van de selectie voor een jaar nadat de keuze is gevallen. Op die manier biedt het netwerk de kans aan jonge choreografen om samen te werken met zijn partners.

Netwerken

Zelfs als je niet een van de twintig gekozen artiesten bent, is dit een uitstekende kans om te netwerken. De partners van Aerowaves garanderen elk jaar rond de honderd opvoeringsgelegenheden.

Meer aandacht voor je werk

Wanneer je bij de selectie zit, wordt je werk een jaar lang geadverteerd door Aerowaves via de website. Dit wordt gedaan met beeldmateriaal en perspublicaties.

Promotiegelegenheden

Als één van de Aerowaves Twintig krijg je de kans om je werk op de kalender te zetten. Deze kalender wordt door Aerowaves gedeeld via netwerken en sociale media.

Spring Forward Festival

Het is mogelijk dat je geselecteerd wordt om op te treden bij het Spring Forward Festival dat plaats zal vinden in Bulgarije van 23-25 Maart 2018. Aerowaves garandeert dat ten minste vijftien van de twintig artiesten op het festival zullen verschijnen.

Als je eerst…

Als je de eerste keer niet gekozen wordt, is het de moeite waard om je nog eens aan te melden met een ander werk in de opvolgende jaren. Dit kan helpen om herkenning en begrip voor je werk te winnen, vooral als je een nieuwe choreograaf bent.

Kijk hier voor meer informatie over hoe je je moet aanmelden

Meer inspiratie