Win twee vrijkaarten voor Isabelle Beernaert

Win twee vrijkaarten voor de nieuwe voorstelling van Isabelle Beernaert.Het nieuwe programma C’est la Vie van Isabelle Beernaert is een tweeluik bestaande uit de voorstellingen Ne Me Quitte Pas en Et Après. Het grote succes van Beernaerts theaterproducties heeft haar doen besluiten om de twee voorstellingen samen te brengen op één avond. In de stukken zijn diverse dansers te zien uit de tv-programma’s So You Think You Can Dance en The Ultimate Dance Battle, zoals Nina Plantefève, Floris Bosveld en Els Smekens.

De twee voorstellingen vertellen samen een heftig maar ook prachtig verhaal, dat deels autobiografisch is. Ne Me Quitte Pas gaat over verloren liefde en laat de hoogte- en dieptepunten van menselijke emoties zien. Et Après is een ode aan de lach, de onschuld en de absurditeit van het leven. Het is een oproep om vooral positief te blijven en elke tegenslag weer sterker te boven te komen. Et Après won in februari de Dans Publieksprijs voor favoriete dansvoorstelling 2012. Danseres Nina Plantefève won de prijs voor favoriete danser 2012.

Wat moet je doen om de vrijkaarten te winnen?

Beantwoord de volgende vraag om kans te maken op de kaarten:

Hoe heette de eerste voorstelling van Isabelle Beernaert?

Stuur het antwoord tot uiterlijk 21 maart naar info@dancepromotions.nl met vermelding van je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Op 22 maart wordt de uitslag bekendgemaakt.

Heb je niet gewonnen, maar wil je C’est la Vie wel zien? Bestel dan je kaarten via de Nationale Theaterkassa.