Win kaartjes voor dansvoorstelling Sun van Hofresh Shechter

De dansvoorstelling Sun van Hofresh Shechter komt naar Nederland.Met de dansvoorstelling Political Mother uit 2011 nog op het net- en trommelvlies komt in het najaar van 2013 de Israëlische choreograaf Hofresh Shechter met een nieuwe voorstelling – Sun. Bij Dans Magazine kun je nu kaartjes voor deze voorstelling winnen!

Deze productie is onderdeel van Shechters tournee door Amerika, Canada, Brazilië, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, China en Nederland. In Nederland bezoekt Shechter net als twee jaar geleden slechts de Stadsschouwburg in Amsterdam en Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch. Na afloop van de voorstelling op donderdag 7 november in ’s-Hertogenbosch verzorgt Annette Embrechts, recensente van de Volkskrant, een exclusieve nabespreking met de dansers. Deze is gratis bij te wonen door bezoekers van de voorstelling.

Rising Star

Shechter staat bekend als een eigentijdse artiest uit het Verenigd Koninkrijk; de reizende ster van dit moment. Hij heeft in korte tijd carrière gemaakt in de dansscène met zijn filmische choreografie en de combinatie van rockmuziek, volksmuziek en jagende beelden. Dit creëert een zeldzaam sterke relatie tussen geluid en beweging.

 

Eclectische soundtracks

De internationale dansers van de Hofesh Shechter Company hebben tijdens wereldtours met voorstellingen als Political Mother, Uprising en In Your Rooms internationale faam verworven. Het gezelschap is speciaal voor Sun uitgebreid naar een veertienkoppig ensemble. In Sun is de wereld perfect. Vanuit de donkerheid van Shechters emotionele en vaak boze wereld verrijst een helder, wit licht – dansend uit de rook en chaos.

Sun is te zien op 5 november in Stadsschouwburg Amsterdam en op 7 november in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie over de dansvoorstelling op de website van Danscode.

Kaartjes winnen

Wil jij gratis naar Sun? Dat kan! Wij mogen namelijk 3x2 kaartjes voor de dansvoorstelling weggeven. Doe nu mee aan deze winactie. [LET OP: deze actie is inmiddels afgelopen]