Win kaarten voor Fontys Dance Academy tournee!

Fontys Dance Academy in Parktheater Eindhoven. Foto door Amat BolsiusMaandag 19 mei staan de derdejaarsstudenten van de Fontys Dance Academy uit Tilburg met hun eerste eindvoorstelling in het Parktheater in Eindhoven. Wil jij hier bij zijn? Doe mee met onze winactie en maak kans op twee toegangskaartjes!

De voorstelling in het Parktheater is een avondvullend programma met een mix van stijlen, van Danstheater tot Urban, waarmee studenten met de profielen Jazz/Urban en Danstheater/Modern zich presenteren vlak voordat zij uitzwermen naar stageplaatsen in het internationale werkveld.

De dansstudenten presenteren een gevarieerd programma van (internationale) choreografen: Lina Limosani (Australië), Sara Wiktorowicz (Verenigde Staten / Nederland), Stephanie Cumming (Canada / Oostenrijk), Helder Seabra (Portugal / België) en Anton Lachky (Slowakije / België). De voorstelling is tevens te zien op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni in Theater De NWE Vorst in Tilburg en in de Verkadefabriek in Den Bosch op dinsdag 24 juni.

Winactie

De voorstelling in het Parktheater start om 20.30 uur op maandag 19 mei. Wij mogen 5x2 vrijkaarten weggeven, en het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een mail sturen naar dit mailadres met daarin jouw motivatie om bij de voorstelling te zijn!

De winnaars van de kaarten worden op vrijdag 16 per mail gecontacteerd. Kaarten voor de voorstelling zijn ook los verkrijgbaar aan de kassa van het Parktheater of via www.parktheater.nl.