Win je eigen MINUTEOFMOVEMENT

ON THE ROOF vzw en Danspunt organiseren ook dit jaar weer de MINUTEOFMOVEMENT. Dit is een danswedstrijd voor dansers van alle leeftijden en stijlen. Bij de MINUTEOFMOVEMENT maakt elke deelnemer kans op een eigen dansfilmpje van één minuut, opgenomen in een professionele studio.

Je kan deelnemen als solodanser, samen met een vriend(in) of met een hele groep door een video in te sturen. De winnende edities worden een volledig jaar tentoongesteld in vormingscentrum Destelheide, worden dagelijks uitgezonden op Belgische televisiezender Cultuur7 en genieten van uitgebreide social media-aandacht.

Hoe neem je deel?

Deelnemen doe je door een korte video van jezelf, je duo of je groep te uploaden op de Facebookpagina van ON THE ROOF vzw. In het filmpje laat je ons kennismaken met jouw dans- of bewegingsstijl. Dit filmpje mag niet bewerkt zijn, en mag zelfs een spontane opname in een repetitieruimte of garage zijn. Het mag ook een filmpje zijn dat eerder is opgenomen, zolang je jezelf maar goed in beeld brengt.

Het wedstrijdreglement vind je hier.
Deadline: 30 juli 2014, 23.59 uur

Wat is MINUTEOFMOVEMENT?

MINUTEOFMOVEMENT is ontstaan uit een initiatief van ON THE ROOF vzw, een jong danscollectief dat dans toegankelijk maakt voor iedereen. Het bewegingsproject presenteert op maandelijkse basis een korte film die beweging of dans vanuit een ongewoon standpunt in een uniek daglicht plaatst. Elke uitgave duurt precies zestig seconden en gaat de uitdaging aan om telkens een nieuwe invalshoek van beweging uit te lichten. In samenwerking met DANSPUNT probeert ON THE ROOF vzw van ieder filmpje een bewegingsparel te maken.