Dansschool Utrecht

Werken bij Danscentrum Utrecht

DCU zoekt per 1 juni 2015 een bevlogen en daadkrachtige organisator voor 24 uur per week. Je bepaalt in een artistieke omgeving in samenspraak met docenten en bestuur de zakelijke en artistieke koers voor DCU. Je vertegenwoordigt DCU naar alle partners in de stad. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid, het financiële beleid, het cursusaanbod, gebouwbeheer en het PR beleid, je werkt nauw samen met het bestuur en de administratieve kracht die onder andere zorg draagt voor de cursistenadministratie.

Je hebt een HBO werk en denkniveau, ervaring in een vergelijkbare functie binnen de culturele sector, aantoonbare affiniteit met moderne dans, je bent contactvaardig, kunt goed samenwerken met professionals, hebt ervaring met het opstellen van begrotingen en het werken met jaarrekeningen, je bent flexibel, praktisch en oplossingsgericht en kunt mensen met elkaar verbinden.

Ben jij de bevlogen en daadkrachtige manager die we zoeken? Reageer dan op onze vacature: www.dcu.nl/over-dcu/vacatures.