Voorjaarsontwaken 2013

Voorjaarsontwaken 2013Ook dit jaar presenteert Korzo weer het programma Voorjaarsontwaken. Voor het jaarlijks terugkerende evenement zoekt Korzo naar jonge talentvolle makers. De meest bijzondere stukken van deze talenten worden gebundeld tot een gevarieerd programma. Voorjaarsontwaken vindt dit jaar plaats van 1 tot en met 4 mei in het Korzo theater.

Programma Voorjaarsontwaken

Zoals ieder jaar wordt pas op het laatste moment bekeken welke stukken worden geselecteerd, zodat er recente choreografieën getoond worden die samen een beeld geven van de veelzijdigheid van jonge talenten. De eerste drie namen voor dit jaar zijn nu bekend: Marina Mascarell, Antonin Comestaz en Ryan Djojokarso. Verder worden choreografieën geselecteerd uit de nieuwste editie van SWITCH, het jaarlijkse programma waarbij dansers van het Nederlands Dans Theater choreografieën maken voor andere dansers van het gezelschap. Dit is onderdeel van de kersverse samenwerking tussen Korzo en het Nederlands Dans Theater. Andere namen van het evenement worden binnenkort bekend gemaakt.

Pay What You Want

De première van Voorjaarsontwaken op woensdag 1 mei is een Pay What You Want-avond. Deze avond bepaal je zelf wat je de voorstelling waard vond. Er wordt aangeraden om wel een ticket te reserveren.Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.korzo.nl

Foto: Gabi van Ingen / model: Kimmy Ligtvoet