Videokanaal 7 wordt hét platform voor dansvideo’s

7 ambieert het startpunt voor alle dansvideo's te worden.“The beginning of a revolution in dance,” is het credo van 7, een videokanaal voor dansvideo’s dat door Jairo Wijman is opgericht. Voor hem is dans als entertainmentvorm voor het mainstream publiek een feit, maar zit er nog een gat tussen het entertainment behoevend publiek en het aanbod aan spectaculaire video’s gemaakt door dansers.

“Dans verdient een eigen channel,” aldus Wijman, die met 7 dansvideo’s van dansers, choreografen en dansgezelschappen uit verschillende dansgenres in the spotlight wil zetten. Dergelijke video’s zijn al te vinden internet, maar blijven “vanwege het grote aanbod aan diverse video’s onderbelicht”. Wijman tracht met 7 dus een centraal punt voor alle dansvideo’s in HD te creëren.

Op 7pressplay.com kun je vanaf 7 januari 2013 terecht om geïnspireerd te raken door, of gewoon te ontspannen met, dansvideo’s in hoge kwaliteit. Een combinatie van YouTube en MTV en een vleugje Facebook, zo gezegd. Hierdoor krijgen de makers meer erkenning voor hun werk en is deze uitzonderlijke kunstvorm voor iedereen binnen handbereik.

Wil je ook met jouw dansvideo op 7 komen te staan? Dat kan! Meld je nu op deze pagina aan en misschien schitter jij tijdens de launch op 7 januari wel naast talloze andere dansvideo’s.

7 ambieert het startpunt voor alle dansvideo's te worden.