Vergroot kracht, focus en intensiteit met Suzuki Training

Als performer is het van belang om je ambacht te verdiepen. Wil jij je intensiteit op het podium vergroten? Dan is de Suzuki Training allicht voor jou. De Suzuki Method of Actor Training (SMAT) en Frank Suzuki Actor Knowhow (FSAK) is een masterclass gehouden door OzFrank Theatre uit Brisbane, Australië. Artistiek leiders John Nobbs en Jacqui Carroll bieden deze training in Amsterdam bij Dansmakers aan ’t IJ voor dansers, acteurs en performers aan.

Japanse wijsheden van 600 jaar oud

Nobbs en Carroll hebben met Tadashi Suzuki zelf getraind en hebben deze fysieke Japanse training toegepast op het westelijke theater. De masterclass is geen acteermethode of training in bewegingstheater. Het is een fysiek trainingssysteem gebaseerd op Tadashi Suzuki’s kennis van het 600 jaar oude Japanse theater. Deze training biedt performers een mogelijkheid om hun kracht, focus en intensiteit te laten toenemen.

Participanten van deze masterclass verhelderen hun geest, vergroten hun toewijding en focus, ontwikkelen helderheid van geest en fantasiespel, fysiek en mentale behendigheid en verbeteren ruimtelijk bewustzijn. Tijdens de workshopsessie wordt teamwerk gestimuleerd, persoonlijke samenwerking en onderlinge afhankelijkheid.

Praktische informatie Suzuki Training

  • Data: 3-12 juli 2015
  • Tijd: 9:30-12:30u
  • Locatie: Dansmakers aan ’t IJ (bovenstudio)
  • Kosten: €40,- per dagdeel

Het is mogelijk om alle nog resterende dagen deel te nemen of een losse dag naar keuze.

Klik hier om je te registreren of stuur een  email naar Ruud Hendrikx: rhendrikx1980@yahoo.com. Ga voor meer informatie naar de Facebookpagina van OzFrank Masterclass Amsterdam.