Veelbelovende flamencoartiesten komen naar Den Bosch

Veelbelovende flamencoartiesten komen naar Den BoschVoor één keer zijn Rafael Campallo, Ana Morales, Antonio Molina ‘El Chorro’, David Pérez en María ‘La Serrana’ samen te zien op het podium . De vijf jonge flamencodansers hebben ieder hun eigen achtergrond, danscarrière en gezelschap, maar zijn nu gezamenlijk te bewonderen in de voorstelling Respiro Flamenco. De voorstelling staat op 28 en 29 maart op het bekende Flamenco Festival in Düsseldorf en is hierna alleen nog te zien in Amsterdam en Den Bosch.

Respiro Flamenco is een voorstelling zonder verhaallijn en opsmuk; het gaat puur om de dans. De vijf topartiesten dansen zowel groepschoreografieën als solo’s. Voor de muzikale begeleiding brengen de dansers drie zangers en twee gitaristen mee. Ze hebben allen veel kennis van en respect voor de flamencotraditie en tonen het beste wat flamenco te bieden heeft.

De voorstelling is op 2 april te zien in Theater aan de Parade in Den Bosch en op 3 april in De Meervaart in Amsterdam. Kaarten bestellen kan via de websites van de theaters.

Op de foto van links naar rechts: David Pérez, María ‘La Serrana’, Antonio Molina ‘El Chorro’, Ana Morales en Rafael Campallo.