Veel dans te zien tijdens derde editie van OpenluchtHotel

OpenluchtHotel2012Van 21 op 22 juni gaat in Leiden het OpenluchtHotel 2012 in première. Op verschillende locaties richten vormgevers en beeldend kunstenaars gastenkamers in de openlucht in. De kamers bevinden zich onder meer in binnentuinen van musea, culturele instellingen en bij particulieren in de binnenstad. In Leiden doet Hortus Botanicus dienst als hotellobby. De stad wordt omgetoverd tot één groot hotel in de openlucht.

Het OpenluchtHotel wordt voorafgegaan door een cultureel avondprogramma, waarin veel jonge dansers en dansmakers hun werk tonen, waaronder Kalpana Raghuraman, Helma Melis, Antonie Timmermans, ZahraLfil en Tony Sluco. Na deze optredens wordt je om 23.00u naar je kamer gebracht. Om 09.00 de volgende ochtend kan je in de openluchtlobby ontbijten.

Dit is de derde editie van het OpenluchtHotel, een initiatief van Geert van der Velden, artistiek leider van kunst en cultuurplatform Fields of Wonder. Op 30 juni vindt het OpenluchtHotel plaats in Utrecht, op 1 september in Tilburg en op 8 september in Delft. Kijk voor meer informatie op www.openluchthotel.nu