Vanavond finale van Everybody Dance Now

Vanavond finale van Everybody Dance NowVanavond is de grote finale van het televisieprogramma Everybody Dance Now. In de liveshows van de afgelopen weken wisten Yvonne Smink, Dutch Soul Supply, Luciano, Flexx’n Squad, Noa & Indy, Justen, Elastic Double en Andreas Maintz door te dringen tot de finale. Zij strijden vanavond om de winst en het bijbehorende prijzengeld van 25.000 euro.

Elastic Double werd in de liveshow door het publiek naar huis gestemd, maar juryleden Dan Karaty, Lieke van Lexmond en Jan Kooijman hebben het duo gered door middel van een greencard. Ook Andreas kreeg een greencard van de jury, zodat hij vanavond toch in de finale zal staan. De overige zes acts werden wel door het publiek naar de eindstrijd gestemd.

Benieuwd wie er vanavond gaat winnen? Wordt het paaldanseres Yvonne, YouTube-hit Justen of één van de andere acts? Kijk dan vanavond om 20.30 uur naar RTL4.

Zelf meedoen aan Everybody Dance Now?

Kan jij zelf bijzonder goed dansen? Dan is Everybody Dance Now op zoek naar jou. Je kunt je nu namelijk al opgeven voor het volgende seizoen. Alles is mogelijk: jong, oud, solo of in een groep, en van ballet tot hiphop. Ga naar de website voor het inschrijfformulier en wie weet ben jij volgend seizoen te zien in Everybody Dance Now.

Foto Jan Kooijman: Annet de Graaf, verkregen via Wiki Commons