Urban kerstfeest tijdens Kerstbal XL

Urban kerstfeest tijdens Kerstbal XLDit jaar vindt net voor de kerst, op 23 december, het Kerstbal XL plaats in het Rozentheater te Amsterdam. Tijdens deze avond staan hiphop en de urban cultuur centraal, waarbij jonge dichters, dansers, muzikanten en kunstenaars elkaar ontmoeten en laten zien wat ze in huis hebben. De dansers van onder andere cross-over gezelschap ISH, Solid Ground Movement en de poëten en zangers van Nowhere zullen tijdens het Kerstbal XL te zien zijn.

Kerstbal XL

Als voorbereiding op de kerstdagen kunnen liefhebbers van de urban cultuur hun hart ophalen tijdens het Kerstbal XL. Het idee van de avond is om in een gemoedelijke sfeer te genieten van wat aanstormend en gevestigd talent op het gebied van urban dans, zang, poëzie en kunst te bieden heeft. ISH zal aan het begin van de avond hun nieuwe voorstelling ISHtanbul presenteren, die gaat over eenzaamheid en teleurstelling. De hiphop dansers van Solid Ground Movement laten hun moves zien en Nowhere geeft op lyrische wijze sfeer aan de avond.

Bezoekers die aan het begin van de avond naar ISHtanbul komen kijken, kunnen daarna mee-eten in de foyer van het Rozentheater voor dezelfde prijs.

Voor meer informatie, bekijk hier de website.