Update herstel artistiek directeur Introdans Roel Voorintholt

Update herstel artistiek directeur Introdans Roel VoorintholtRoel Voorintholt, artistiek directeur van Introdans, werd op 11 oktober 2013 getroffen door een hersenbloeding. In de eerste week van zijn herstel werd hij twee keer geopereerd in het Leids Universitair Medisch Centrum. De verwachting is dat na het revalidatieproces alle functies zullen terugkeren.

Herstel Roel Voorintholt

Sinds medio november verbleef Voorintholt in ziekenhuis Rijnstate in Arnhem. Op 28 november wordt het revalidatieproces gestart op de locatie van Groot Klimmendaal. Het dansgezelschap verwacht hem pas rond de zomer 2014 terug bij Introdans.

De dagelijkse leiding wordt gevoerd door Ton Wiggers, medeoprichter en algemeen directeur van Introdans, in nauwe samenwerking met het managementteam. Voor een aantal taken wordt het team door externe personen geassisteerd.

Dansvoorstelling Introdans

Alle geplande voorstellingen en activiteiten vinden in seizoen 2013/14 doorgang. Ook zijn de voorbereidingen van het seizoen 2014/15 in volle gang.

Roel Voorintholt en Introdans voelen zich zeer gesteund door de reacties van vrienden, collega's, samenwerkingspartners, subsidiënten, sponsoren en publiek. 'Hartelijk dank voor alle warme belangstelling en beterschapswensen.'