Uniek project Re:Zeitung in Rotterdam

Dansvoorstelling ReZeitung. Foto Bart GrietensDe PARTS Foundation, initiatief van de dansschool PARTS die door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker samen met haar gezelschap Rosas is opgericht, brengt in de eerste week van december een bijzonder project rondom de voorstelling Re:Zeitung. Dit is het eerste professionele project voor het jonge talent dat aan de school is afgestudeerd. De voorstelling op maandag 2 december.

Re:Zeitung is een herneming van het eerdere gedenkwaardige werk van De Keersmaeker, ditmaal vertolkt door een nieuwe generatie dansers: zes artiesten van Braziliaanse, Franse, Marokkaanse en Tunesische origine.

Rondom deze voorstelling zullen de dansers van de PARTS Foundation workshops geven die gelinkt zijn aan de choreografie en/of bewegingsmateriaal van Re:Zeitung. Deze workshops worden aangeboden voor verschillende niveaus. Tijdens de workshop wordt rekening gehouden met het groepsniveau. Deelname aan een workshop is altijd in combinatie met voorstellingsbezoek op maandag 2 december. Per workshop is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus weer er snel bij.

Kijk hier voor meer informatie.