Uitgebreid programma tijdens Tilburg Dansnacht

Dansnacht TilburgHet zeer uitgebreide programma van Tilburg Dansnacht op 30 juni is bekend! Je kunt het programma volgen door middel van een gids, maar je kunt het ook helemaal zelf in delen. De voorstellingen zijn te zien in cafés, kerken en op straat.De voorstellingen in de cafés bestaan uit onder andere Panama pictures met Love at First sight  – een spannende combinatie van een acrobatisch duet en klassieke zang, Tegest & Miroslav met Melusine – een voorstelling gebaseerd op de mythe van de Tilburgse draak en Sonja en Anne met We will animate you – een animatievoorstelling van Sonja Augart en componist Anne Parlevliet.

De Fontyskapel wordt bezet door Fontys Hogeschool van de Kunsten met Random imperfections – een voorstelling over thema’s als het perfecte lichaam, identiteit en het imperfecte lijden. In de Pauluskerk wordt spetterend gebreakdanced door de Hustle Kidz en in Kapel Ateliers Tilburg zullen de Holland’s Got Talent finalisten The Ruggeds samen met zanger Justin Dey een optreden met dans en zang verzorgen.

Ook de Tilburgse straten ontkomen niet aan wat flinke dansmoves van onder andere Dansnest met Trottoir – een interactieve voorstelling over toevallige ontmoetingen, Radio Modern met The house of swing – een show en workshop met retro danspassen uit de fifties en de vooropleiding van de Fontys Dansacademie laat met The factory een Afrojazz dansstuk zien.

Mocht je aan het eind van de avond nou nog niet moe zijn, dan wordt in theater De NWE Vorst Dansnacht afgesloten met een afterparty. Kijk voor het complete programmaoverzicht op www.tilburgdansstad.nl

Wil je ook je moves showen en deel uitmaken van de Share Your Move videoclip? Tijdens Dansnacht op 30 juni worden voor de Fontyskapel om 20.50u de laatste beelden opgenomen. Upload je filmpje op www.shareyourmove.nl en bekijk hieronder alvast de teaser