Uitdaging tijdens dans- en theaterfestival Cement

In Den Bosch geniet je van 26 tot en met 29 maart van voorstellingen gemaakt door een nieuwe generatie Nederlandse en Vlaamse dans- en theatermakers tijdens het dans- en theaterfestival Cement.

Naast de verschillende soorten theatervoorstellingen wordt dans door een aantal opmerkelijke acts vertegenwoordigd. Ieder met een eigen aanpak en onderwerp, zoals Hilde Ebers en Lea Martini, die in The Animated twee vrouwen schetsen die zich volledig hebben overgegeven aan de dans, of This is not a show van Katja Heitmann, waar bezoekers een kijkje nemen in drie absurde poppenhuiskamers.

B-Project

Het B-Project heeft zijn première tijdens festival Cement. Het project presenteert in twee delen vijf dansvoorstellingen gemaakt door choreografen uit Nederland, Frankrijk, Engeland, Oostenrijk en Italië. Zij maakten een reis langs vijf steden die van waarde waren voor de schilder Jheronimus Bosch en maakten vervolgens choreografieën gebaseerd op hun ervaringen.

Informatie

Voor meer informatie, bijvoorbeeld over het programma en tickets voor het festival, bezoek je de website van Festival Cement.