Tweede editie talentontwikkelingsproject Conny Janssen DANSLOKAAL

 Martijn KappeNa de succesvolle eerste editie vorig jaar, presenteert Conny Janssen Danst van 2 tot en met 12 oktober de tweede editie van DANSLOKAAL in de eigen studio. DANSLOKAAL is het jaarlijkse talentontwikkelingsproject waarbij jonge makers uitgenodigd worden om nieuw werk te ontwikkelen in samenwerking met de dansers van het Rotterdamse gezelschap.

Artistiek leider Conny Janssen zoekt voor elke editie inspirerende partners en selecteert choreografietalent met diverse achtergronden. Voor DANSLOKAAL 2 zijn dat: Shailesh Bahoran (Korzo producties), Davide Bellotta (Conny Janssen Danst) en Roser López Espinosa (Dansateliers).

Davide Bellotta is sinds 2010 danser bij Conny Janssen Danst. In DANSLOKAAL krijgt hij nu ook de kans zich als choreograaf te ontwikkelen. In 2013 resulteerde de samenwerking met Dansateliers in het succesvolle DANCE van Loïc Perela. De samenwerking met Dansateliers wordt nu voortgezet met de Spaanse choreografe Roser López Espinosa (1980). Voor de derde maker is een samenwerkingspartner gevonden in Korzo producties met urban talent Shailesh Bahoran.
Vanaf eind augustus gaan de drie makers zes weken de dansstudio in en maken nieuwe
choreografieën voor en met de dansers van het gezelschap.

Voor het reserveren van kaarten ga je naar de website van Conny Janssen.