Foto Petrovsky & Ramone

Tweede editie International Young Patrons Gala in 2018

Na het grote succes van de eerste editie organiseert Nationale Opera & Ballet op vrijdag 1 juni 2018 voor de tweede keer het International Young Patrons Gala. Het gala is een exclusieve avond met een verrassingsprogramma waarbij bezoekers kunnen genieten van opera en ballet.

Voor en na afloop van het zaalprogramma vinden er unieke pop-up optredens plaats en na afloop is er een feest in de foyer van het theater. Tijdens het gala in 2018 wordt bekendgemaakt waar de jaarlijkse bijdrage van de Young Patrons Circle (YPC) van Nationale Opera & Ballet aan wordt besteed. De presentatie op vrijdag 1 juni 2018 in Nationale Opera & Ballet is in handen van actrice Anna Drijver. 

Met liefde voor opera en ballet

“Alles viel op zijn plaats bij het International Young Patrons Gala van Nationale Opera & Ballet. Een jong internationaal publiek, een feestelijke setting en een programma om te kussen.” Harper’s Bazaar over de eerste editie. Het International Young Patrons Gala is bedoeld voor alle young professionals die de kunsten een warm hart toe dragen. YPC verenigt young professionals, filantropen en kunstliefhebbers tussen de 25 en 40 jaar, uit binnen- en buitenland, die de liefde voor opera en ballet met elkaar delen.

Eerste editie Young Patrons Gala 

Tijdens de eerste editie van het gala op 10 juni 2017 kregen 1500 jongeren en young professionals een bijzondere kennismaking met de kunstvormen opera en ballet. Zij zagen onder andere optredens van Het Nationale Ballet, de Junior Company van Het Nationale Ballet en het Koor van De Nationale Opera. Na afloop sloten DJ Joost van Bellen en Girls Love DJs het gala in stijl af. De avond werd culinair aangekleed door Bluespoon, Taiko, Librije’s Zusje, &samhoud places en Damrak Gin. Bekijk de aftermovie hieronder.

Kaarten zijn online te bestellen via de website www.operaballet.nl of verkrijgbaar bij de kassa van Nationale Opera & Ballet (020) 625 54 55.