There’s no career in HipHop dance expertmeeting

Van 8 t/m 10 augustus vindt in Heerlen de 14e editie van The Notorious IBE plaats; een van 's werelds grootste breakdance-events met breakdancers en crews van over de hele wereld.

Tijdens deze 14e editie organiseert IBE samen met het Landelijke Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) de Expertmeeting There's no career in hiphop dance. Het wordt een interactieve expertmeeting over hoe ambitieuze professionals in de hiphop wereld door kunnen groeien en kansen kunnen creëren binnen de snel veranderende internationale hiphopscene.

Aanwezigen

Op de meeting zullen onder andere aanwezig zijn:
• Michael Prosserman, hiphopper uit de Canadese scene en succesvol op cultureel en educatief gebied. Hij is directeur van Unity Charity, een organisatie met een landelijk community programma voor hiphop na schooltijd waarmee 40.000 worden scholieren bereikt.
• Een spreker die als hiphopper commercieel succes heeft gemaakt.
• Nederlandse vertegenwoordigers van huidige ontwikkelingen in educatie en hiphop.

Waar en wanneer?

De expertmeeting vindt plaats op 10 augustus van 13.00 - 15.00 uur in Parkstad Limburg Theaters, Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS, Heerlen

Voor wie?

De meeting is bedoeld voor buitenlandse en Nederlandse experts binnen de hiphopscene. Dit zijn bijvoorbeeld ondernemers die als professional willen doorgroeien, hiphopdocenten en andere professionals die beroepsmatig te maken hebben met hiphop, educatie en talentontwikkeling.

De voertaal is Engels.

Klik hier om je aan te melden of voor meer informatie over de meeting.