Theatervoorstelling City Rhythm toont veelzijdige hiphop

Theatervoorstelling City Rhythm toont veelzijdige hiphop. Foto Tisa SencurCity Rhythm | Solid Ground is een theatervoorstelling waarin jong talent van hiphopschool Solid Ground samenwerkt met professionals uit de hiphop wereld. De voorstelling heeft als thema dat hiphop weer helemaal terug is en de waarheid vertelt over het leven. Op woensdag 7 november is de voorstelling te zien in Theater Zuidplein te Rotterdam.

City Rhythm

In onze huidige maatschappij hebben we te maken met veel onzekerheden, bijvoorbeeld als gevolg van de economische crisis. De voorstelling City Rhythm | Solid Ground laat op een dynamische manier onze maatschappij zien, die altijd in beweging is en waar hiphop de waarheid vertelt. Het verhaal speelt zich af in ’t Hofje, waar verschillende typen mensen wonen en werken. Zo is de bakker ‘s nachts bezig het deeg te kneden voor zijn brood, biedt de slager ’s middags spijbelende kinderen plakjes worst aan en komen in de avond de verslaafden de straat op.

Er zijn in de voorstelling verschillende dansstijlen te zien op hoog niveau, van breakdance tot popping, locking en moderne dans.

Voor meer informatie, bekijk hier de website