Theatercollectief Schwalbe presenteert Schwalbe zoekt massa XL

Theatercollectief Schwalbe presenteert Schwalbe zoekt massa XLIn Schwalbe zoekt massa XL breidt theatercollectief Schwalbe zich uit. Met de voorstelling toont het gezelschap de menselijke drift om te (over)leven en het verlangen om als individu op te gaan in de massa.

De toeschouwer ziet een mensenmassa voorbij trekken als een vaart der volkeren: gedreven, dapper, aanstekelijk, energiek. Als een kudde bizons gaan ze recht op hun doel af, maar na verloop van tijd dringt de vraag zich op waar ze naar onderweg zijn. De doelgerichte massa slaat om in doelloze, grillige massa die alles op zijn pad meetrekt.

Concept en spel: Christina Flick, Melih Gençboyaci, Marie Groothof, Floor van Leeuwen, Kimmy Ligtvoet, Ariadna Rubio Lleó, Daan Simons
Decor en techniek: Joost Giesken, Dave Staring
Dramaturgie: Anoek Nuyens
Productie: Productiehuis Rotterdam
Coproductie: de Coproducers

Theatercollectief Schwalbe

Schwalbe is een theatercollectief dat bestaat uit zeven spelers en makers, die samen in 2008 afstudeerden aan de Mime Opleiding in Amsterdam. Hun werk is beeldend en fysiek van aard. Het lijfelijke wordt op de spits gedreven en toont zich in extreme omstandigheden grillig en onvoorspelbaar.

Speeldatum

Zondag 1 december | 20:00 uur
MELKWEG RABOZAAL
voorverkoop 10 euro / aan de deur 12 euro

Meer inspiratie