The Partysquad en Brainpower te horen in Nederlandse dansfilm

Scene uit Bodylanguage. screenshot van teasertrailerVoor de nieuwe Nederlandse dansfilm Body Language zijn er veel bekende artiesten verzameld. Zo is de titelsong van de film opgenomen door The Partysquad, zangeres Rochelle en zanger Jayh en leveren ook Brainpower en Reverse muzikale bijdragen aan de film.

Dat maakte filmdistributeur A-Film vandaag bekend. Light it Up en People, nieuwe nummers van Brainpower, zijn te horen in de film. Bovendien is hij ook kort te zien in de film, evenals de mannen van The Partysquad.

The Partysquad heeft in het verleden ook getekend voor titelsongs van de films Het Schnitzelparadijs en Alibi. Ze zullen ditmaal gaan voor een Engelstalig nummer, vanwege de internationale allure van de film.Body Language, de eerste dansfilm van de Lage Landen, zal vanaf 6 oktober in de bioscopen te zien zijn. De hoofdrollen zijn weggelegd voor bekende dansers en danseressen uit de tv-talentenjachten Dancing Queen en So You Think You Can Dance. De film gaat over vijf dansers van verschillende groepen die in New York mee gaan doen met een dancebattle. Roy Julen neemt de choreografie voor zich. De regisseur is Jeffrey Elmont en Johan Nijenhuis is een van de producenten van de film.