No Roots Studios -  Summer Dance Bootcamp Week

Summer Dance Bootcamp Week bij No Roots Studios is terug

Van 27 tot en met 31 juli is, vanwege het succes van vorig jaar, de Summer Dance Bootcamp week bij No Roots Studios te Rotterdam terug. Deze intensieve trainingsweek is dit jaar uitgebreider en wordt afgesloten met een informele studio presentatie voor familie, vrienden en kennissen.

Summer Dance Bootcamp

Intermediate en gevorderde amateurdansers tussen de 16 en 37 jaar kunnen zich in schrijven voor deze Summer Dance Bootcamp week. In die week volgen dansers van maandagochtend 27 tot en met vrijdagavond 31 juli 2015 tussen 09:30 en 16:10 lessen in diverse dansstijlen, zoals ballet, modern, jazz, afro, experimental en meer.

Summer Dance Kids Week

No Roots Studios heeft dit jaar voor het eerst een programma voor kinderen, tussen de 4 en de 12 jaar, die niets liever doen dan dansen en bewegen. Voor drie leeftijdscategorieën heeft deze Summer Dance Kids Week iets te bieden. De kinderen krijgen les in verschillende dansdisciplines zoals, ballet, modern, house, hiphop en een mix van jazz en streetdance.

Summer Dance Workshop Day

Voor beginnende dansers is er een speciale workshop dag, de Summer Dance Workshop Day Beginners waarin zij kennis kunnen maken met verschillende dansdisciplines zoals, ballet, modern, jazz en contemporary.

Voor meer informatie klik hier.