Studio Rosto zoekt moderne/klassieke danseres voor hybride animatiefilm

Studio Rosto A.D. is op zoek naar een moderne of klassieke danseres.Voor een film zoekt Studio Rosto A.D. een vrij technische moderne/klassieke danseres met bij voorkeur acrobatische kwaliteiten. De studio kan voor de rol een vergoeding bieden.

Het gaat om een, liefst blonde, danseres die zowel een lieve Eva als een stoute Lilith kan zijn en daarmee de rol van ‘kinky nurse’ op zich wil nemen, aldus Studio Rosto. Ze dient in staat te zijn om deze rol te vertolken en kan vrij snel een vastgelegde choreografie maken in samenwerking met de choreograaf. Zij is in staat om die choreografie helder en nauwkeurig te reproduceren op hoge hakken.

Van de danseres wordt verwacht dat ze ook enigszins kan acteren en in staat is om simpel acrobatisch werk te doen, in ieder geval een radslag, met twee, één of geen handen op hoge hakken. Dit is een typecasting: voor de auditie vindt eerst een pre-selectie plaats aan de hand van foto’s en eventueel videomateriaal.

De studio is in staat hier een kleine vergoeding tegenover te stellen. De draaidagen staan voorlasnog gepland op 6, 7 en 8 december. Reacties moeten voor 4 november naar: production@studio.rostoad.com