Studenten P.A.R.T.S presenteren zich in avondvullend programma

Van 6 tot en met 8 november organiseert P.A.R.T.S de Student Performances Autumn 2014. Iedere avond is een selectie sterke solo’s te bewonderen in Brussel. Elke avond worden er ongeveer vier solo’s tentoongesteld. Ook is er elke avond een gedeelte van _Drumming_ te bewonderen, een choreografie van Anne Teresa de Keersmaeker.

P.A.R.T.S

De Performing Arts Research and Training Studios (P.A.R.T.S.) is in 1995 geopend op initiatief van het dansgezelschap Rosas en de nationale opera De Munt. Anne Teresa De Keersmaeker ontwierp het artistieke en pedagogische programma en is directeur van de school. P.A.R.T.S is een opleiding in hedendaagse dans maar ook komen muziek en theater uitgebreid aan bod in het schoolprogramma.

Student Performances Autumn 2014

In hun eerste schooljaar (2013-2014) maakten de studenten van de Training Cyclus elk een solo, en volgden ze de repertoireworkshop Drumming (1998) van Anne Teresa De Keersmaeker. Door zowel solo’s als een groepsstuk te vertonen belooft de Student Performances Autumn 2014 een bijzondere voorstelling te worden.

De voorstellingen vinden plaats in de P.A.R.T.S. studio te Brussel om 20 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn 3 euro en voor meer informatie, het adres of het precieze programma per avond kijk je op de website.