Streedanceshow Blaze voor de derde keer in Nederland

Blaze the ShowNa het wereldwijde succes sinds hun première in 2010 en shows in onder andere Sydney, Berlijn, Bangkok en Parijs, is de van oorsprong Britse hiphop- en breakdanceshow Blaze voor de derde keer in Nederland te zien - van 29 april tot en met 11 mei. 

Ruben Verhoeven en Jessy Kemper

In de dansvoorstelling Blaze zijn de wereldkampioenen hiphop en streetdance samengebracht. Tot deze groep behoren dit jaar ook de Nederlandse dansers Ruben Verhoeven en Jessy Kemper, die bekend zijn van de televisieprogramma’s ‘Everbody Dance Now’ en ‘Holland’s Got Talent’. Bij de Dutch Bboy Championships 2013 in Eindhoven won Ruben Verhoeven in de categorie Locking. Jessy Kemper won het nationaal kampioenschap met zijn crew The Ruggeds.

Blaze the Show

Blaze the Show is een streetdanceshow met de feel van een clubnight gemixt met de energie van een popconcert. Blaze, geregisseerd door topchoreograaf Anthony van Laast, brengt de grootste talenten uit de theater- en muziekwereld samen met het beste uit de streetdancewereld. De zestien dansers, hebben opgetreden met sterren als Justin Timberlake, Madonna en Beyoncé. De dansvoorstelling is van “de soort waarbij je mond soms openvalt en je na afloop onmiddellijk alles nog eens zou willen zien’’ (De Volkskrant).

Tourdata

Blaze the Show begint zijn tour in Duitsland en vervolgt zijn weg door Nederland, Frankrijk, Italië, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Klik hier voor de Nederlandse tourdata.

 

Meer inspiratie