Stijldansen en live muziek bij Dansen in Den Bosch

Op vrijdag 7 december vindt het dansevenement Dansen in Den Bosch plaats.Den Bosch gaat op vrijdag 7 december terug in de tijd tijdens de première van het dansevenement Dansen in Den Bosch. Tijdens deze avond worden er workshops georganiseerd en wordt er vooral veel gedanst door stijldans- en discoliefhebbers. Dansen in Den Bosch is speciaal bedoeld voor 35plussers die graag de sfeer van vroeger willen beleven.

Dansen in Den Bosch

Vroeger was het zo dat stijldanslessen door een groot aantal mensen bezocht werden. Dankzij programma’s als Strictly Come Dancing en So You Think You Can Dance is er wel meer interesse voor stijldansen ontstaan, maar het grote aantal stijldansers van vroeger wordt niet meer geëvenaard. Dansen in Den Bosch is er juist voor die mensen die bijvoorbeeld weer eens de Quickstep, Tango en Jive willen dansen met dansmaatjes van vroeger.

Aan het begin van de avond worden er workshops gegeven door onder andere Dansschool van Goethem, flamencovereniging Cada Lunes en Lorna van Dijk (bekend van Strictly Come Dancing). Hierna kunnen de bezoekers dansen op de dansvloer met live muziek van Big Band Schijndel en The Ceder Stars. Ook zal er later op de avond een prijs voor het best geklede danspaar uitgereikt worden.