Start voorverkoop Holland Dance Bootcamp

Holland Dance BootcampJe kunt je nu inschrijven voor de Holland Dance Bootcamp van 26 tot en met 28 september in Korzo Theater in Den Haag. Tijdens de Bootcamp doen gerenommeerde danscoaches en docenten er alles aan om de dansvaardigheden van jonge dansers naar een niveau hoger te tillen. Deze editie bestaan de coaches uit Min Hee Bervoets (modern), Michel Froget (jazz), Sinerjey (urban) en Koen & Roemjana (latin).

Holland Dance Bootcamp

Holland Dance Bootcamp is een intensief trainingsweekend voor ambitieuze amateurdansers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. De Bootcamp bestaat uit diverse repetities en lessen, van het stoere urban tot het veeleisende klassieke ballet. Dansers krijgen les van diverse docenten en komen daardoor in aanraking met verschillende stijlen, van het stoere urban tot het veeleisende klassieke ballet.

Na een kennismaking op de eerste avond worden er groepen ingedeeld die een eigen coach krijgen toegewezen. Samen met de coach werkt iedereen intensief aan zijn eigen solo en groepschoreografieën en aan onderdelen zoals uitstraling, techniek en performance. Naast de danscoaches die de dansers het hele weekend in allerlei dansstijlen begeleiden, zijn er zes docenten die ieder een workshop geven van anderhalf uur. Zowel op zaterdag als op zondag is dit een workshop jazz, modern en klassiek.

Inschrijven

Bootcamp is voor fanatieke amateurdansers van 14+ van verschillende achtergronden. Er vindt geen selectieronde plaats om mee te kunnen doen. Kijk op de website van Holland Dance om je in te schrijven en voor meer informatie.

Meer inspiratie