Spetterende Afrikaanse dans en muziek tijdens Matinee Dansé Dramé

Afrikaanse dans en muziek tijdens Matinee Dansé DraméDoor het grote succes van de vorige edities vindt dit seizoen voor de vijfde keer de Matinee Dansé Dramé plaats in Podium Mozaiek te Amsterdam. De bezoeker wordt hierbij een middag lang meegenomen naar West-Afrika met al haar kunst en cultuur. De Matinee Dansé Dramé vindt dit seizoen plaats op 4 november en 17 maart 2013. Muziek, dans, feesten, workshops en Afrikaans eten maken deze middag compleet.

Matinee Dansé Dramé

In Afrika is het de traditie om grootse gebeurtenissen in het leven, zoals een geboorte en trouwerijen, te vieren met speciale feesten. Hierbij speelt muziek en dans een grote rol. Tijdens de Matinee Dansé Dramé wordt zo´n zelfde sfeer neergezet, waarbij het publiek uitgenodigd wordt zelf deel te nemen en de West-Afrikaanse cultuur te beleven.

Op 4 november zijn de toppercussionist Harouna Dembele en danseres Fanta Dembelé te bewonderen en op 17 maart 2013 percussionist Thomas Gueï en danseres Sellou Nadège Sordet. De gasten verzorgen op deze data ook dans- en percussieworkshops die toegankelijk zijn voor iedereen. Kinderen kunnen tijdens Matinee Dansé Dramé onder andere luisteren naar een verhalenverteller en knutselworkshops volgen. Alle gastpercussionisten en dansers/essen geven de zaterdag voor de Matinees masterclasses in Amsterdam. 

Voor meer informatie en kaarten, bekijk hier de website