Speciale aanbieding bij voorstelling Douglas Wright

Workshop naast voorstelling Douglas Wright Dance CompanyEerder schreven we al dat de Douglas Wright Dance Company uit Nieuw-Zeeland naar Nederland komt. Op 11 en 12 april is de voorstelling rapt van het gezelschap exclusief te zien in het Lucent Danstheater in Den Haag. Naast de voorstelling wordt er een workshop gegeven. Holland Dance heeft nu een speciale aanbieding en bied de mogelijkheid om een combi-ticket te kopen voor de workshop en de voorstelling voor maar vijftien euro.

Workshop door Craig Bary

De workshop, gegeven door danser en choreograaf Craig Bary, vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling op 12 april. Bary danste na zijn opleiding bij gezelschappen als The Royal New Zealand Ballet en Sydney Dance Company. Hij is oprichter van de New Zealand Dance Company. Sinds 2001 is Craig Bary betrokken bij de Douglas Wright Dance Company en hij is ook te zien in rapt. In 2008 won hij de prijs ‘Best Male Dancer’ tijdens de Auckland Tempo Awards.

De workshop is voor amateurs en dansers op intermediate niveau. Tijdens de workshop leer je materiaal dat geïnspireerd is op de voorstelling rapt. Na afloop zijn workshopdeelnemers ook nog welkom om te kijken bij de company class waarin de dansers zich voorbereiden op de voorstelling. Een unieke kans om het gezelschap van dichtbij mee te maken!

Klik hier voor meer informatie over de workshop en om je aan te melden. Natuurlijk is het ook mogelijk om enkel deel te nemen aan de workshop of alleen de voorstelling te bezoeken.

Foto: John Savage